Opp og ned

Heisann!

Føler at her på bloggen så fremstiller jeg meg selv som bare positiv til dette med utveksling, og mesteparten av tiden er jeg det.

De første månedene etter jeg ble godkjent og fikk vite at jeg skal reise så var jeg ikke noe annet en kjempeglad og gledet meg helt ekstremt mye. Men nå den siste tiden, spesielt etter vi var i Stavanger, har det gått mer opp for meg hvor liten tid det faktisk er til jeg reiser, og det er så mye gøy jeg vil gjøre sammen med vennene mine før jeg reiser. 
Samtidig som jeg gleder meg helt ekstremt til å oppleve så mye nytt og gøy, så har jeg en klump i magen fordi jeg er redd for at jeg ikke skal få noen venner, at jeg ikke skal passe inn, at jeg ikke klarer språket eller at noe annet skal gå galt.

Det går veldig opp og ned, men jeg vet at uansett hvor mye jeg muligens gruer meg rett før avreise så må jeg reise. For dersom jeg velger å bli hjemme i stedet så kommer jeg til å angre og bare tenke på alt jeg går glipp av.

-Cecilie

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits