Hjelp oss å bli hørt!

Hei folkens, nå trenger eg virkelig deres hjelp.

Som utveksligselev får man fritak fra fremmedspråk. Men i går kom Utdanningsdirektoratet med en ny "lov" som sier at vi må ha det, eller ta det som privatist når vi kommer hjem. Dette synes eg er helt tåpelig å komme med bare få måneder før vi skal reise. Derfor har vi nå en pågående underskriftskampanje for å få gjort noe med det. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere hadde gått innpå å skrevet under, for å hjelpe oss å bli hørt.
På forhånd, takk.
https://minsak.no/sak/308
Del det gjerne andre steder også, alle underskrifter hjelper oss.

-Cecilie

Ingen kommentarer

Emma

21.06.2013 kl.19:50

Så teit at de endrer det nå helt plutselig >.< men trodde ikke du skulle ta det godkjent? Er lett å få det forhåndsgodkjent (min venninne som skal til Kina fikk det liksom), men en helt annen sak å faktisk gå 3.klasse når du kommer hjem. Ja, dette gjelder de som reiser til USA også. Selv om man får riktige fag vil det fortsatt oppstå hull (vanskelig å ta til seg like mye hvis det er et annet språk enn norsk), pensum i det landet er annerledes, man klarer ikke jobbe like mye pga. man vil oppleve mest mulig, kulturforskjeller osv. Mange vil likevel klare 3.klasse, men ikke oppnå de karakterene de ønsket + ekstra jobb + må lese seg opp på det de mistet/ta fag som privatist. Skulle ønske flere visste om det, det er ikke bare bare å dra så langt vekk.... :(

Cecilie Merkesdal

22.06.2013 kl.16:03

Emma: hei Emma, alle disse tingene er jeg selvfølgelig klar over, og målet er å få året godkjent ja :-) men om det ikke lar seg gjøre ser jeg ikke på det som ett stort tap, fordi jeg får en sykt bra opplevelse ut av det! Dette innlegget handler jo som du har lest om endring av reglene og for alle som er innstilt på å få året godkjent er det jo utrolig kipt at der kommer nye regler nå rett før bi reiser :-)

Emma

23.06.2013 kl.00:40

Selv om de får det godkjent er det vanskelig i 3.klasse ;) er en del som ombestemmer seg, et år i utlandet er jo ikke så veldig tilrettelagt. Men dumt at de endrer sånne regler helt plutselig, skal skrive under!

Cecilie Merkesdal

23.06.2013 kl.16:34

Emma: ja, det er helt sant! Tusen takk, det setter vi stor pris på :-)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits