Klump i magen

Hei herlige mennesker!

Jeg sitter her å leser så utrolig mange utvekslingsblogger, og i skrivende øyeblikk er de alle sammen enten på vei hjem eller tar avskjed med sine nære i sitt nye "hjemland". Jeg sitter med klump i magen når jeg tenker på at om ett år er det min tur til å ta farvel med de og det som har stått meg nært i ett helt år. Det blir nok ikke som å reise hjem fra en kjempe bra ferie, det blir å si farvel til ett helt liv, som du har fått leve bare i løpet av ett år. Det blir som å bli revet vekk fra alt som er kjent for deg og bli kastet tilbake til virkeligheten.

Avreise og hjemreise er de to dagene ved utveksling jeg gruer meg mest til, og kanskje mest det med hjemreisen. Når jeg reiser fra Norge så vet jeg at jeg kommer tilbake etter 10 måneder, og ting vil være som før. Selfølgelig, når jeg reiser fra Tyrkia så kan jeg reise tilbake på besøk, men det blir aldri det samme. En ferietur på besøk vil aldri bli det samme som å bo der, gå på skole og alle de andre tingene som kommer til å bli en del av hverdagen.

Når jeg sitter meg ned og tenker over alle disse tingene så går det opp for meg hvor utrolig mye jeg gruer meg til å forlate alle her hjemme og begi meg ut på noe totalt ukjent. Men samtidig så kommer dette til å bli ett av de største eventyrene i mitt liv.

(selvfølgelig vet ikke jeg akkurat hvordan ting er eller kommer til å bli, det jeg skriver er bare det jeg tror)

"Life begins at the end of your comfort zone"

-Cecilie

Ingen kommentarer

Elise

24.06.2013 kl.18:18

Wihuu så spennende! Kan du skrive et innlegg om hvor mye tyrkisk du kan, og hvordan du lærer det? Kan være aktuelt for andre som ikke skal til et engelskspråklig-land ^.^

Cecilie Merkesdal

24.06.2013 kl.20:07

Elise: det kan jeg prøve å få gjort en av de kommende dagene :-) blir veldig glad for innspill om hva dere vil lese på bloggen!

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits