Hanne!

Siden jeg ser at jeg har hatt endel lesere i det siste så går jeg ut i fra at det er kjedelig å komme innpå en blogg hver dag som ikke er oppdatert. Derfor tenkte jeg at det ikke skader å skrive noen hverdagslige innlegg frem mot avreise.

For øyeblikket har jeg besøk av en veninne fra østlandet, og vi har så og si akkurat kommet inn døren etter en fin dag i Bergen, til tross for regnværet. Men Bergen er Bergen, vel? Hun kom til meg på fredag og var det første som møtte meg da jeg kom hjem fra jobb, en herlig følelse etter en lang arbeidsdag. Hun skal være her til Onsdag før hun setter seg på toget å reiser hjem, da får jeg ikke sett henne før etter jeg kommer hjem fra utveksling. Selv om det som oftest går lang tid mellom hver gang vi møtest er det likevel litt trist å tenke på.

Etter Hanne har reist hjem er det bare fem små dager før jeg reiser til Oslo med Natalie og Susanne. Vi skal overnatte i telt, besøke Tusenfryd og Shoppe i Oslo. Det kommer til å bli en bra tur og jeg gleder meg til å få tilbrakt litt kvalitetstid med dem før jeg reiser.


Hanne og meg for altfor mange år siden!

Fikk handlet inn endel ting jeg trenger før jeg reiser, i dag. Så innkjøpslisten min blir heldigvis bare mindre og mindre.

-Cecilie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits