Avreise

Etter en forholdsvis rolig start på dagen, med minimalt søvn i natt, kom vi oss opp og avgårde til flesland.


Klesvalget var kanskje ikke det mest praktiske med tanke på været i Tyrkia, men det måtte bli sånn for å få bagasjevekten under 20 kg + at vi kommer frem så sent i kvel at det neppe har så mye å si.

Med meg på flesland hadde jeg mamma, brødrene mine, mormor, morfar, onkel og min bestevennine. Det ble så fryktelig mye tårer at jeg var sikker på at jeg ikke hadde flere igjen, før jeg nå nettopp åpnet gaven fra mamma, da begynte de å trille igjen. Gaven var ett kjempefint smykke der det sto inngravert "min datter, min edelsten". Å si hade på flesland var både vanskelig og vondt, det var så merkelig å gå gjennom sikkerhetskontrollen å vite at jeg har sett dem for siste gang på 10 måneder. Det er rart å tenke på at det er ti måneder til neste gang jeg kan ha en skikkelig jentekveld eller familiekveld, eller at jeg skal gå ti måneder uten mammakos, det blir kanskje det vanskeligste. Samtidig vet jeg at jeg har begitt meg ut på en fantastisk reise som vil lære meg nye nytt, både om meg selv og andre.


Meg og bestevenninen min, og min kjære lillebror som alltid skal være med på bilder. (Fikk ikke snudd bildet)

Meg og storebror ♥


Mamma, meg, lillebror,onkel, storebror, morfar og mormor.

Nå sitter jeg på Starbucks på gardemoen, med litt under to timer til oppmøte og litt under fire timer til avreise. Det har ikke helt gått opp for meg enda, for det føles fremdeles som om jeg bare skal på ferie. Regner med det tar litt tid før jeg skjønner det.

Vi kommer frem til Istanbul klokken elleve i kveld, å da skal vi først finne bagasje og AFS-ledere før vi skal ta buss til hotellet, så mer blogging i dag blir det nok ikke. Vet heller ikke hvordan det er med nett på hotellet eller hvor mye fritid vi får, men jeg skal oppdatere så fort som mulig.

-Cecilie

#utveksling 

2 kommentarer

Lana

06.09.2013 kl.22:17

Oh!! så gøy! følger spendt på hva som venter deg, gleder meg til å følge deg opp :) Ikke slutt med bloggen, skriv :D

frida

08.09.2013 kl.13:09

LYKKE TIL : D gleder meg til neste oppdatering!

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits