I'm still alive

Tenkte bare å stikke innom for å si at jeg fremdeles er i live. Har ikke skjedd så veldig mye spennende bortsett fra at jeg har fått fikset med telefonen så jeg kan bruke den her. Bare elsker Tyrkia, betalte ca 33 kr for 10.000 og 90 kr for 2000mb.

Bortsett fra det har vi vært ute å spist i dag fordi vertsfar fyller 50 år. Har begynt å skjønne hvorfor de sier at Afs= another fat student. Når du er i ett nytt land klarer du bare ikke å begrense deg og vil bare smake på alt. Pluss at det er så mye ny mat som kroppen ikkje er vandt til å fordøye så du legger på deg uansett. Heldigvis går disse kiloene fort vekk når man kommer hjem, så det er bare til å kose seg og nyte det.

Nå blir det film med vertssøstrene mine før hodet treffer puten.

Dere kan også følge med på hva eg driver med på instagram: ceciliemerkesdal.

-Cecilie

2 kommentarer

frida

15.09.2013 kl.19:02

Ceciliee! Så gøy at du vil lese bloggen min!! Sender deg passordet på mailen du har oppgitt her på bloggen :D

Emma

16.09.2013 kl.01:13

Åh så spennende at du tar utvekslingsår i Tyrkia! Har kjæreste i Tyrkia og bor der ganske mye i løpet av dette året her. Er 18 år og tar nettstudier og prøver i tillegg å lære meg det tyrkiske språk. Noen jeg egentlig burde ha begynt på for lenge siden i og med at vi har vært sammen i over 2 år. Gleder meg til å lese mer om skoleåret ditt der nede! :)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits