Tiden flyr

Siden sist har det egentlig ikke skjedd så fryktelig mye. Vet at noen der hjemme har en vill ide om at utveksling er fullt av eventyr, nye og spennende ting hver dag. Men, folkens, sånn er det altså ikke. På utveksling er hver dag en opplevelse fordi alt er nytt, det handler ikke om å gjøre alt mulig på minst mulig tid. Utveksling handler om å oppleve en ny kultur og hvordan den er både i hverdagen og dagene med litt mer action, men i gjennomsnitt er det nok mest av hverdagene.
Som sagt så flyr tiden, på søndag har jeg allerede vært i Tyrkia i en måned og tiden til hjemreise synker for hver dag som går. For meg er det ganske deilig nå fordi da slutter jeg å føle at tiden står stille sånn som jeg gjorde i starten. Jeg har også slått av nedtellingen min som jeg hadde på telefonen, rett og slett fordi det var så kipt å se at den bare flyttet seg ett nummer for hver dag som gikk. Jeg vet fremdeles i hodet akkurat hvor mange dager det er til hjemreise, men jeg trenger ikke se på tallet hver dag.

I går hadde Leander bursdag, noe som ble feiret både på skolen og hjemme. I timen rett før lunsj skulle plutselig hele klassen ned i kantinen, da hadde alle laget noe mat eller kake så det ble ett stort koldtbord med masse (alt for masse) mat. Men godt var det. Etter skolen gikk vi på besøk til Leander og på kvelden kom flere medlemmer av vertsfamilien hans og vi overrasket han med kaker og gaver, utrolig kjekk dag.

Denne utrolig søte kaken var min gave til bursdagsbarnet.

Og her er de to andre kakene:

Ellers går tiden for det meste til skole og venner. Blir også ganske fort sliten av å være her siden jeg ikke kan språket skikkelig, men likevel skal prøve å følge med både på skolen og hjemme for å lære mer. Så det passer meg egentlig ganske fint at vi har 12(?) timer engelsk i uken.

I dag etter skolen var jeg inne i sentrum sammen med Anna (Tyskland), Leander (Tyskland) og Hasan som er en i klassen til meg og Leander. Det var utrolig koselig og latterfullt. Føler virkelig eg begynner å finne meg til rette, både på skolen og hjemme.

Meg og Anna.

Leander og Hasan.

-Cecilie

2 kommentarer

Susanne Holmås

02.10.2013 kl.21:42

wow, dritkul kake! :D bra de tar vare på deg <3

Mamsen

02.10.2013 kl.23:27

Kjekt og lese bloggen din,du e flink <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits