Pakker fra mine kjære

Heisann folkens!
Det skjer så mye her og dagene går i ett, men det er egentlig ganske deilig når jeg tenker tilbake på starten der jeg følte at tiden ikke gikk i det hele tatt. Bloggen blir derfor litt nedprioritert, rett og slett fordi jeg heller vil nyte tiden her. Skal prøve å få skrevet ett oppsummeringsinnlegg en dag, men lover ikke noe om når det kommer eller om jeg i det hele tatt får tid.

Ellers fikk jeg pakker i dag, en fra min besteveninne og en fra mamma. De inneholdt veldig mye koselig, blandt annet brev, melkesjokolade, bøker og ett armbånd som min søte lillebror hadde plukket ut og ville sende til meg. Ble rett og slett så glad da vertsmor kom med pakkene mine at jeg satt å gråt en stund før jeg i det hele tatt åpnet dem. Og etter de var åpnet ble det enda flere tårer, men bare gledestårer, ingen tristhet her du. Jeg er utrolig glad for alt som de sendte og det lyste virkelig opp dagen min.

-Cecilie

#utveksling

Én kommentar

Victoria Wisløff

01.11.2013 kl.21:23

Så morro at du er på utveksling, misunner deg til tusen!!

mamsen

04.11.2013 kl.23:54

Så bra at du endelig fikk pakken din <3

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits