Long time, no see

Ja, no begynner det å bli vel lenge siden sist. Grunnen til det er at det har skjedd ganske mye, og en god del negativt.
Jeg er nå i prosessen med å bytte vertsfamilie. Jeg venter fremdeles og AFS kan ringe når som helst. Akkurat hva som er problemet er noe jeg ikke kommer til å dele på bloggen, fordi jeg ikke føler det er noe alle trenger å vite. Jeg snakker med mine nærmeste og de jeg syns trenger å vite det, vet det.
Kanskje jeg kan fortelle litt mer når tog faktisk skjer og jeg får flytte.

Meeen, det har selvfølgelig ikke vært bare negativitet her i det siste. Forrige helg var jeg nemlig på AFS-camp. Fire fine dager med en herlig gjeng. Men med så flotte mennesker og så masse å snakke om så var fire dager altfor lite. Å det virker så altfor lenge til neste camp som er i midten av februar, men det bør mest sannsynlig en AFS tur før det så jeg krysser fingrene.

I løpet av de fire dagene på camp snakket vi om året så langt, koste oss og lo, MASSE.
Kan helt ærlig si at jeg tror jeg lo mer på bare den helgen enn jeg har gjort til sammen siden jeg kom hit.

Fordi jeg var så opptatt med å nyte helgen var jeg ikke flink til å ta bilder, men her er da noen.

Man kunne hvertfall ikke klage på stedet vi bodde på. Det var ett kjempe fint resort 1,5 time utenfor izmir. Vi hadde også all inclusive som var ett stort pluss da maten der var ekstremt god.

Ja, jeg er da ikke så veldig glad i duer, så da vi reiste til izmir og det første vi måtte passere var flere tusen duer så kan jeg vel si at jeg ikke var veldig fornøyd.

Dette er en gruppe helt herlige mennesker. Dette er mennesker jeg har blitt utrolig glad i på kort tid. Dette er mennesker jeg vet jeg kommer til å savne ufattelig mye når alt dette er over. Men disse menneskene gjør også at jeg har venner over hele verden, som gledelig åpner døren og lar meg komme på besøk dersom jeg ønsker det.

Jeg kan dessverre ikke love at jeg skal blogge ofte, fordi jeg vet at det ikke kommer til å skje uansett. Men jeg skal prøve å skrive litt av og til.

-Cecilie

Ingen kommentarer

Mediapusan

29.11.2013 kl.15:43

så fine bilder! ha en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

Cecilie Merkesdal

Cecilie Merkesdal

17, Lindås

Jeg skal på utveksling til Bartin, Tyrkia skoleåret 13/14. Om du lurer på noe kan du legge igjen en kommentar eller kontakte meg på mail: cecilie_merk@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits